NORSK MOTORCYKKEL UNION
Om NMCU

NMCU-kontoret

NMCU Sekretariatet
Postboks 351
1502 Moss
  Telefon: 6920 4646   Telefax: 6920 4640
Besøksadresse:
Dronningens gate 6
(inngang Skoggaten)
Moss
Email: nmcu-kontoret@nmcu.org

Sekretariatet i Moss har tre heltids ansatte, og det er her NMCU styres fra til daglig. Kontoret er bemannet fra mandag til fredag fra 09.00 til 16.00, men faxlinjer og mail er åpne døgnet rundt. Det er også fullt mulig å stikke innom for en prat, eller en kopp kaffe, hvis du skulle være i nærheten.

Wenche Jordfald   Daglig leder for NMCU er Wenche Jordfald, en jobb hun har hatt siden 1986. Det betyr at Wenche kan det meste om norsk motorsyklisme, spesielt på klubbplanet. Hun har opp gjennom årene svart på utallige henvendelser fra medlemmer om alt fra campingplasser i Italia til intrikate forsikringsspørsmål. Ellers har Wenche ansvaret for det økonomiske og organisatoriske ved sekretariatet.
Morten Hansen er politisk sekretær, og mye av hans lange arbeidsdager går med til møtevirksomhet og dialog med kontakter og samarbeidspartnere i Norge, og ikke minst i resten av Europa. Morten er NMCUs representant i FEMA, og kan svært mye om EU-systemet. Han er dessuten trafikksikkerhetsansvarlig, og har vært ansatt ved sekretariatet siden 1994, og hadde før den tid flere sentrale verv i organisasjonen.   Morten Hansen
Bjørn Magnussen   Ringer du NMCU-kontoret, er det mest sannsynlig Bjørn Magnussen som tar telefonen. Bjørn har ansvar for medlemsregisteret og annonsesalg til MC-bladet, i tillegg til at han har en finger med i de fleste av sekretariatets mange oppgaver.


Forrige
Sentralstyret
Opp
Om NMCU
Neste
Kretsene

Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.